måndag 2 februari 2009

Talande svartrockare

Varje gång jag ser en svartrockare tala blir jag förvirrad. Jag vill bara gå fram och säga "Men, kan du prata? Det visste jag inte."
Men jag gör inte det.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Varje gång jag hittar en ny blogg om någon liten snorunge som bloggar. Speciellt dom som uppdaterar var tredje timme och tror sig vara huvudpersonen i ännu en dålig Prinsesshistoria Disney spytt fram.

Vill jag verkligen inte slösa mer tid på den bloggen. Och inte FAN vill jag slösa ÄNNU mer tid på att kommentera skiten. Men Bara för att du hade skrivit ett så fyndigt inlägg den här gången så gör jag det ändå.

Om du blev ens blev en gnutta provocerad så Var glad för att du iallafall får en kommentar.

Fan vad du suger.

Och ja. Fan vad Anonym jag är.

Batman sa...

Först och främst: Jag bloggar för att jag ska skriva. Ingen annan anledning egentligen. Jag kan lika gärna starta en ny som ingen annan känner till men jag orkar och vill inte.

Jag förstår inte riktigt vad du menar när du skriver att jag "tror mig vara huvudpersonen i ännu en dålig prinsesshistoria Disney spytt fram." Men tyck vad du vill. Jag kommer inte sitta och skriva en ynklig förklaring om att du inte känner mig eller att du har fel. Du får tolka mig som du själv vill.

Och ja, jag blir väl lite provocerad. Men inte av dina försök till förolämpningar utan av din totala brist på ironi. Hela den här bloggen är ironisk. Om du tar den på ett sådant allvar att du blir arg på ett dumt litet inlägg måste du lida av någon sorts sjukdom. Asbergers, kanske?

Om du vill skriva en arg kommentar, skriv något som inte är så uppenbart. Jag skulle kunna kopiera din kommentar och kommentera största delen av bloggarna i sverige med den. Om du vill att jag ska ta åt mig, gnäll ordentligt.

Tack för din kommentar. All feedback är positiv feedback!

Anonym sa...

Q - Först och främst: Jag bloggar för att jag ska skriva. Ingen annan anledning egentligen."

A - Jo. Du hade likat gärna kunnat sitta och knappa in ditt liv på wordpad. Varför allt bloggande, när det bara tar längre tid? + att du måste regga dig osv?

Q - Jag förstår inte riktigt vad du menar när du skriver att jag "tror mig vara huvudpersonen i ännu en dålig prinsesshistoria Disney spytt fram."

A - Du vet. Sånna "Prinsessfilmer" som sänds på Nickelodeon? Där det är en 13årig tjej (som alltid tar sin form i retarderat jävla skådespeleri) som verkligen har det "Tufft" när hon ständigt ställs inför nya, stora "Förändringar" i hennes liv. Sånna filmer där man bara vill skratta åt hur löjligt jävla patetiskt det ska vara.

Q - Och ja, jag blir väl lite provocerad. Men inte av dina försök till förolämpningar utan av din totala brist på ironi. Hela den här bloggen är ironisk. *text* någon sorts sjukdom. Asbergers, kanske?

A - Nej jag har inte Aspbergers sjukdom. Inte fan har jag total brist på ironi heller ditt torra jävla as. Bara för att du sa det där bestämde jag mig för att kolla hur länge du har bloggat. Det tog jävligt långt tid för mig att bläddra till det första blogginlägget, vilket bara fick mig mer intresserad av slutsatsen. Visst fan hade han bloggat ända sen Maj 2008? + att du nästan skriver minst 2blogginlägg varenda jävla dag? Så du säger att du drivit en blogg sen mer än ett år sen, ironiskt? Du sa att du använder bloggen för att skriva. Om jag gissar rätt nu så är DET en STOR jävla varningsskylt för att du är ett möjligt socialt missfall. Ett utav symptomen av Aspbergers sjukdom är "som du säkert vet" är att man har många mönster i sin vardag. Man följer ett repepetivt mönster. Sen också att man kan ha svårt för att förstå vad människor menar ofta. Och undviker HELST sociala tillställningar. Dom flesta kanske sitter inne och bloggar varje dag. Tittar du noga så kanske du ser att den förra kommentaren skrevs kl20:58. Jag satt då och förkrökade framför datorn innan jag skulle ut. Därav kan meddelandet ha blivit lite otydligt. Om du undrar varför jag svarar på din kommentar var det för att det är precis likadant idag. Tvärtom bara. Jag kom precis hem. Så jag tog mig mödan att svara på ditt förvirrande svar. Där nästan 2 tredjedelar var ren och skär LÖGN vilket jag tror att de flesta iallafall kan hålla med om.
Min sjukdom är ingen sjukdom. Det är ett berusningstillstånd. Och det kallas fylla ditt svin.

- Jag skulle kunna kopiera din kommentar och kommentera största delen av bloggarna i sverige med den.


- Jag förstår verkligen inte vad du menade med detdär.

Iallafall. En sak ska du iallafall du ha jävligt med creds för. Du fick mig så provocerad att jag skrev ett sjukt långt jävla svar på ditt svar. Vilket det inte är jävligt många bloggar som har. Det drar mer besökare ju fler känslor som brusas upp av att läsa. Så jag antar att du kanske har många läsare? Blondinbella drar in en månadslöns på upp till 80.000 på sin vidriga jävla blogg. Dock så har jag bara läst den några enstaka gånger. Den provocerade mig inte tillräckligt. Inte lika mycket som din.

Yours truly! (I REALLY MEAN IT!!)

XX!!

/Tina!

Batman sa...

Jag tycker det här är kul, Tina. Du är en sån person jag gillar, helt ärligt. Av vad jag kan läsa är vi ganska lika. Inget illa menat.

Och när jag skrev att min blogg är ironisk menar jag ironisk i den mening att jag driver med mig själv och den bild många har av mig. Självdistans kallas det. Och det har mer trätt fram den senaste tiden, jag började inte så - därav att jag bloggat sedan maj 2008. Jag tvingas nu spela "du känner inte mig"-kortet, om du kände mig så hade du förstått att jag driver.

Aja. Ska vi lägga ner den här kommentarsfejden?

Tips: Du behövde inte klicka dig igenom hela bloggen. Det finns en meny till höger där du kan klicka 2008 > Maj > Grupptryck

Seán

Anonym sa...

Hahaha vafan. Känns som det är du själv som skrivit dom anonyma kommentarerna här. Skitsamma, jag gillar din blogg. Vem tusan fattar inte att den inte är seriös? Om du är irl ungefär som du verkar här skulle vi ha skitkul om vi kände varandra.