måndag 23 februari 2009

Mitt rum

Mitt rum står i kaos. Har planerat in en städning inom en snar framtid. Men innan dess vill jag dela med mig av den plats jag spenderar mina nätter.

Mina damer och herrar om ni vänligen vill se till vänster om dörren kommer ni få syn på min klädhög. Här slängs alla kläder, rena som smutsiga, om de ligger i vägen.
Denna hög kan ibland ställa till problem då det inte bara är fråga om kläder utan även allt som finns i min skolväska har en förmåga att på något vis ta sig hit. På bilden ser ni till exempel flera häften med papper och mitt periodiska system.
Senast i morse letade jag efter min miniräknare. Den hittades inte då men jag kan medela att nu är i säkert förvar med ett hörn som uppenbarar sig ur berget av kläder.

Under min säng. Måste ändå säga att jag tycker att det är relativt okej. Om man bortser från dammet och shortsen och strumporna och påsarna, förstås.

Mitt provisoriska gula nattduksbord. Jag använder inte Dax Wax. Burken är tom och gavs som gåva av Martin efter en idrottslektion. Varför jag inte slängt den är för mig ett mysterium.
Annars ser ni lypsyl och ett Gothia Card från i somras. Och en toarulle. Måste påpeka att den endast finns närvarande ifall jag akut skulle behöva snyta mig. Absolut ingen annan anledning.

This is were the magic happens! De kläder och annat skräp ni ser liggandes på sängen är dagens outfit och ficko-innehåll. Detta slängs ner i klädhögen när jag ska sova. Sedan borstas all eventuell smuts ner på andra sidan, på golvet.
Mitt täcke är en väldigt fin färg, inte sant? Tror det ursprungligen varit mammas påslakan men nu har jag fått ärva det. Förövrigt är min säng väldigt skön.

Gårdagens handduk. Användes senast klockan två i natt och lades sedan på datorstolen. Nu hänger den som ni ser på sängkarmen då jag själv sitter i datorstolen. Den tog sig dit själv, faktiskt. Reste sig upp och hoppade och landade när den nu ligger. Nejdå, jag la den där. Bli inte rädda. Tvättades i går.

Mitt "skrivbord" som egentligen inte används för något annat än datorn och för att dumpa saker där. Det rosa vattenflaskan har stått där i tre veckor nu. Varje gång jag ser den säger jag åt mig själv att lägga undan den men jag glömmer alltid.
Det lilla runda borde är fyllt med julkort och dyligt som legat där sedan Julafton. Bryr mig inte om att hålla det speciellt organiserat, vet att det inte funkar i längden.

Min gardin. Tas endast med i denna dokumentation därför att jag tycker den ger känslan av att jag bor i ett spanskt bordell.

Inga kommentarer: