måndag 28 juli 2008

Knivstabygden

Kära Knivstabygden.
Kan grannen till Seán Gray snälla vara tyst på kvällarna? Det har vart fest med underårig drickande minst två gånger denna vecka. Vi i huset blir mycket upprörda och hotar med att ringa polisen om detta inte slutar omedelbart.
Eftersom vi har spekulerat över att en del av de involverade personerna har ett brottsregister ber vi er lugna ner er, annars blir det ingen USA resa när ni fyller 18.
Vi tror även (men inte säkra på) att en viss dvärg med en fyllercellsvistelse i bagaget infann sig på detta område natten till måndagen 28:e juli. Men utan bevis kan vi inte spekulera vidare.
Därför skriver jag persoligen till dig: Vill du verkligen hamna hos en fosterfamilj? Det är ditt liv, det är du som i den kommande generationen ska bygga upp vårt avlånga land. Framtiden ligger i dina händer.
Med varma hjärtan tar vi även emot ledsna individer som behöver stöd. De som bara dricker för att glömma alla bekymmer och problem som ungdommar stöter på i dagens sammhälla. Alla svåra och hemska saker som händer bara er och ingen annan. Var inte rädda för att ringa oss på vår jourtelefon 073 13 37 24 7.

Med vänliga hälsningar
Upprörda men godhjärtade Knivstabor.

Inga kommentarer: