måndag 9 juni 2008

Braveheart

Allas vår skola hade mästerskap idag. Dom otroligt jämlika och rättvisa klasserna ställde upp i en kamp om tillträdet till Klings party in her pants. Vilka gick segrande? 9J såklart, med superkåta snusk-filip i täten vet vi alla vad som händer!
Tendensen att folk med linnen ser otroligt gay ut verkar hålla i sig, ett praktexempel på det var den mörkhåriga baronen Oskar Nestor i laget som vann fairplay (tröstpriset) såklart.
Det är inte snyggt med benskydd heller (Jacob och Mange).

Efter det var det dagens, om inte årets höjdpunkt, invigningen. Med den alltid lika välklädde och välvårade Ulf som visade sina spezial dj skillz vid mixerbordet som han köpte för 27 000:- kontant på svarta marknaden.
Såväl konstnärer och arkiteker fick adrenalinet att pumpa så att man började bli grön i pannan. Även rektorn fick blodet att pumpa, men på lite andra ställen, då man såg hennes nipples sticka fram genom blusen.
Men efter många kramar och blommor var spektaklet slut, om man ändå kunde stanna tiden.

Nu ska jag gå och förbereda mig inför vår match genom att göra en tvångstanke-lista på Bilddagboken och sedan kolla om planeterna står i rätt ordning för maximal prestation.

/seáN

Inga kommentarer: